2021-10-29 20:53:48

Lyngby og Helsingør delte i chanceorgie

Lyngby og FC Helsingør leverede et underholdende opgør fredag aften, hvor der var kæmpe chancer i begge ender, men topbraget i NordicBet Ligaen endte dog 0-0.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 14. runde

FT

LYN

0 - 0

FCH

Der var topopgør fredag aften, da Lyngby bød gæsterne fra FC Helsingør op til dans i NordicBet Ligaen.

Her var de to mandskaber placeret på henholdsvis anden- og førstepladsen, hvor der blot var et enkelt point mellem dem. En sejr kunne derfor blive rigtig vigtig i jagten på 3F Superligaen.

Lyngby og Helsingør gav den da også gas på Lyngby Stadion, hvor de skiftevis kom frem til den ene kæmpe chance efter den anden.

Først var det Elijah Just, som sendte et godt skud afsted fra distancen, men Frederik Ibsen kunne dog uden problemer se bolden ryge ud over baglinjen. Få minutter senere var det så Lyngbys Frederik Gytkjær, som fik muligheden.

Her blev der slået et indlæg i boksen, hvor den lidt tilfældigt endte for fødderne af Gytkjær tæt under mål, men Lyngby-angriberen fik sendt bolden lige forbi den ene opstander til stor overraskelse for ham selv.

Artiklen fortsætter efter billedet

NordicBet Liga -Lyngby og Helsingør delte i chanceorgie
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Det blev starten på en periode, hvor Lyngby var mest dominerende, og de fik da også den næste store mulighed, da Magnus Kaastrup satte sidste fod på et kontraangreb.

Kevin Stuhr Ellegaard var dog klar inde på stregen og fik afvist Kaastrups forsøg med en fin redning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kampen bølgede frem og tilbage, og efter en lille halv time var Just tæt på at score årets mål i NordicBet Ligaen, da han modtog et indlæg fra Callum McCowatt, som newzealænderen valgte at sende mod mål med et saksespark.

Justs fremragende forsøg røg dog over målet, og det var faktisk billedet på første halvleg. Begge mandskaber kunne nemlig gå til pause uden mål, da skarpheden manglede fredag aften.

Efter pausen fortsatte det intense tempo i kampen, hvor der igen var store chancer i begge ender.

FC Helsingør lagde bedst fra land, da de fik flere store chancer, hvor McCowatt blandt andet var tæt på en scoring, men måltavlen på Lyngby Stadion fik ikke lov til at komme i gang.

Trætheden begyndte dog at melde sig hos hjemmeholdet, og det var tydeligt, da Morten Eskesens tropper fra Helsingør fik momentum i slutfasen af opgøret.

Alligevel lagde Lyngby sig ikke ned, og så kom Rezan Corlu også frem til enkelte muligheder med blandt andet et frispark, men endnu en gang kom der ingen scoring i Lyngby.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Inden fredagens duel var der store forventninger, da sæsonens første opgør mellem de to mandskaber endte med 3-3, og der var da også chancer til et lignende resultat.

Men hverken Lyngby eller FC Helsingør formåede at komme på tavlen fredag aften, selvom hjemmeholdets Lasse Fosgaard var tæt på at blive matchvinder i overtiden, og dermed endte topopgøret i NordicBet Ligaen med 0-0.

FC Helsingør topper fortsat rækken med et enkelt point ned til Lyngby i en tæt 1. division.

Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 14. runde

FT

LYN

0 - 0

FCH

6 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0