2022-03-04 20:24:02

Lyngby tog sikker sejr i Rømer-hyldest

Lyngby tog en sikker 3-0-sejr over Fremad Amager i en kamp, hvor Marcel Rømer modtog støtte fra både fans og medspillere undervejs. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fredag aften tog Fremad Amager mod Lyngby Boldklub i 1. division i et opgør, som har handlet om alt andet end fodbold i dagene op til kampen.

Fremad Amager var i starten af måneden ikke i stand til at betale lønninger til deres spillere, men det har heldigvis løst sig i løbet af ugen, og dermed kunne kampen fredag aften også afholdes.

Før kampen kom både Lyngby-fansene og spillerne også med rørende beskeder til Marcel Rømer, der tidligere på ugen mistede sin kone. Lyngby-anføreren var ikke selv involveret i kampen. 

Fremad Amager var det første hold, der var tæt på at komme på måltavlen. Efter blot fem minutter kunne Lyngby-defensiven ikke få clearet efter et langt indkast. Efter lidt tilfældigheder lykkedes det dog til sidst.

Herfra overtog Lyngby initiativet. Efter 22 minutter havde udeholdet hele 73% af boldbesiddelsen, men det blev dog ikke rigtigt farligt for dem i opgørets begyndelse.

Det store overtag forsatte resten af første halvleg. Specielt mod slutningen af halvlegen kom Lyngby tæt på. Efter 40 minutter modtog Rezan Corlu bolden på højre kant.

Artiklen fortsætter efter billedet

Lyngby tog sikker sejr i Rømer-hyldest
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Herfra tog den tidligere Brøndby-spiller bolden hen til venstrebenet, hvorefter han sparkede bolden på den fjerneste stolpe. Tæt på for Corlu og Lyngby.

Minuttet før pausen meldte Fremad Amager sig også ind i opgøret. På et hjørnespark fik Lyngby-forsvaret dog akkurat skovlet bolden forbi eget mål.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Dermed 0-0 ved pausen.

Efter pausen forsatte Lyngby-dominansen. Og efter 58 minutter gik den ikke længere for Fremad Amager.

Adam Sørensen lagde bolden fladt ind i feltet, hvorefter Magnus Kaastrup flot lagde bolden i nederste højre hjørne.

Efter scoringen løb målscoren direkte ud til bænken for at holde en Rømer-trøje op i luften– igen for at vise støtte til deres anfører.

Otte minutter senere kom Lyngby også foran 2-0. Et afrettet indlæg havnede pludselig foran Sævar Magnússon, som med en lang tå kunne gøre det til 2-0. 

Scoringen lukkede reelt opgøret. Fremad Amager kom lidt mere på bolden, men Lyngby var hele tiden i kontrol. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det var i højere grad tættere på 3-0 end en reducering. Og 3-0 målet kom også fem minutter før tid. 

Igen var det Kaastrup, der var på spil.  Angriberen drev bolden frem, hvorefter han flot lagde bolden i kassen med en afslutning med venstrebenet lige ude foran feltet. 

Scoringen var kampens sidste højdepunkt, og dermed kunne Lyngby fejre en sikker 3-0-sejr.

Resultatet betyder, at Lyngby nu har 40 point efter 20 runder, hvilket rækker til en andenplads i rækken.

Omvendt betyder nederlaget for Fremad Amager, at de forsat er plantet i bunden af rækken, hvor de ligger næstsidst med blot 16 point.

10 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0