2022-04-22 22:48:38

Mads Juel og Barnsley tabte og rykker ned

Barnsley tabte fredag aften 1-2 til Huddersfield, dermed kan de ikke længere nå at overleve i Championship. Huddersfield sikrede sig en plads i play offs til Premier League. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Championship - 44. runde

FT

HUD

2 - 1

BAR

4'
1 0
Jordan Rhodes
Mål
45'
2 0
Harry Toffolo
Mål
90'
2 1
Callum Styles
Mål

Mads Juel Andersens Barnsley var fredag aften presset til sejr, hvis de skulle have mulighed for at overleve i den næstbedste engelske fodboldrække. 

Inden opgøret lå Barnsley sidst i Championship med 30 point i 42 kampe. Barnsley var uden sejr i fem kampe, dermed skulle de finde andre takter frem, hvis de skulle holde liv i muligheden for overlevelse. 

Mads Juel Andersen startede inde og spillede hele kampen, men kan kommer nok ikke til at tænke glædeligt tilbage på fredagens opgør. 

Kampen var blot fem minutter gammel, da Jordan Rhodes lidt tilfældigt kunne stange bolden ind i målet efter et hjørnespark. 

Bolden blev snittet af Mads Juel Andersen, og derfor endte den hos en helt fri Rhodes, som kunne score karrierens letteste mål. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Championship -Mads Juel og Barnsley tabte og rykker ned
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

Kort før pausen blev ondt værre for Barnsley, da Huddersfield kunne fordoble føringen. 

Efter lidt fine kombinationer i Huddersfields højre side, kunne Danel Sinani finde en fri Harry Toffolo på bagerste stolpe, og så sendte englænderen bolden i mål til 2-0. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

I anden halvleg lignede Barnsley ikke for alvor et hold, som troede på, at de kunne få vendt opgøret. Kampen var meget jævnbyrdig, men ingen af de to hold kom frem til ret store chancer. 

I dommerens tillægstid fik Barnsley dog reduceret, da Callum Styles sendte en flot afslutning helt op i det fjerneste målhjørne.  

Der blev ikke scoret flere mål, dermed endte kampen 2-1 til Huddersfield, som kan glæde sig over at have sikret sig en plads i play offs til Premier League. 

Helt anderledes står det til med Barnsley, som er sikre på at skulle en tur ned i League One til næste sæson.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Championship - 44. runde

FT

HUD

2 - 1

BAR

4'
1 0
Jordan Rhodes
Mål
45'
2 0
Harry Toffolo
Mål
90'
2 1
Callum Styles
Mål

9 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0