2022-09-26 13:00:01

Maldini: Alle kan sælges

Paolo Maldini mener, at alle spillere kan sælges, men det betyder ikke at han aktivt prøver at sælge sine bedste spillere.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Serie A - 8. runde

FT

EMP

1 - 3

ACM

AC Milans tekniske direktør, klublegenden Paolo Maldini, mener, at alle kan klubbens spillere kan sælges, hvis det rette bud kommer. Men det betyder ikke at klubben gerne vil af med sine stjernespillere - tværtimod.

Det er heller ikke fordi klubben står og mangler penge eller er økonomisk presset på anden vis. Det er blot en realistisk tilgang til arbejdet for AC Milans tekniske direktør.

- Vi har økonomien i orden, og vi behøver ikke at sælge nogen. Vi vil gerne beholde de stærkeste spiller, men i dag er der ikke nogen spillere, som ikke kan sælges, fortæller Maldini ifølge Goal.

To af de profiler, som er vældigt eftertragtede for tiden, er venstre back Theo Hernandez og offensivspillerne Rafael Leao. Førstnævnte forlængede sin kontrakt i 2021, sådan at den løber helt til sommeren 2026.

Artiklen fortsætter efter billedet

Serie A -Maldini: Alle kan sælges
Foto: Massimo Pinca/Reuters/Ritzau Scanpix

Men Leaos kontrakt løber ud i sommeren 2024, og AC Milan og Maldini arbejder aktivt på at forlænge med deres portugisiske stjerne.

- Jeg føler, at vi har gode chancer for at nå til enighed med Rafael Leao om en ny kontrakt for at beholde ham her i Milano. Han ved, at at denne klub er den bedste for hans udvikling.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Maldini har været teknisk direktør siden i AC Milan siden juni 2019.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Serie A - 8. runde

FT

EMP

1 - 3

ACM

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0