2021-11-01 10:00:00

Mandagsbold: Frygteligt at VAR bruges sådan

Mikkel Beckmann og resten af panelet i Mandagsbold ærgrer sig over brugen af VAR i FCN-AaB. Det er frygteligt at se, lyder det.

Artiklen fortsætter efter annoncen

VAR har langt fra været lige så meget i fokus i denne sæsons 3F Superliga som i sidste, men søndag eftermiddag stjal videosystemet rampelyset i negativ forstand.

På Right to Dream Park følte FC Nordsjælland sig snydt, da AaB først fik tilkendt et tyndt straffespark, i en situation hvor Martin Frese tilfældigt ramte bolden med hånden.

Frustrationerne i FCN-lejren blev bestemt ikke mindre, da Mads Døhr Thychosen i anden halvleg blev sparket ned af AaB's Marcus Hannesbo, som efter kampen erkendte, at han ærligt talt ikke forstod, hvorfor der ikke blev dømt straffe til FCN.

Episoderne er naturligvis også et tema i denne uges udgave af bold.dk's podcast Mandagsbold, hvor Mikkel Beckmann blandt andet ærgrer sig over brugen af VAR i den første situation med Freses hånd på bolden.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Mandagsbold: Frygteligt at VAR bruges sådan
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

- Jeg forstår det ikke, for jeg har ikke set det blive dømt hele sæsonen. Det er netop det, der er blevet taget ud af fodbolden i den her sæson. Det er præcis de der afgørelser, hvor en forsvarsspiller er så tæt på bolden, og hvor armen er i bevægelse nedad, altså væk fra at være i strafbar position.

- Så jeg synes, det er frygteligt at se, at han er ude og tjekke den på VAR, fordi han dømmer den jo ikke.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det værste ved det er, at han omstøder den. Hvis han havde dømt den og så holdt fast i det, plejer man at sige, at så skal han virkelig være sikker på, at der ikke var noget og så videre, men når han ikke dømmer den til at starte med og så omstøder den til straffe, er det der, den største fejl ligger overhovedet, siger Beckmann i Mandagsbold.

Du kan finde Mandagsbold, der er sponseret af MobilePay og Adidas, på Spotify, Apple Podcasts, og hvor du ellers lytter til podcasts.

9 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce