2021-11-22 12:05:43

Mandagsbold: Nicolai P. smider sig for meget

Mikkel Beckmann mener, at Nicolai Poulsen har stor værdi for AGF, men smider sig for meget af en hardhitter at være.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 16. runde

FT

FCK

1 - 1

AGF

45'
1 0
Lukas Lerager
Mål
90'
1 1
Patrick Mortensen
Mål på straffe

AGF-slideren Nicolai Poulsen kom i fokus i søndagens brag mod FC København, da han faldt til jorden efter en duel med Jonas Wind, hvor Wind forsøgte sig med et saksespark og ikke umiddelbart så ud til at ramme Poulsen i hovedet.

Efter kampen blev Poulsens ageren flittigt debatteret, og det gjorde sig også gældende i mandagens udgave af bold.dk's podcast Mandagsbold. 

Mikkel Beckmann mener, at Nicolai Poulsen har stor værdi for AGF, men han er samtidig træt af at se på, at så hård en hund smider sig så meget.

- Nicolai Poulsen er i min optik en, man rigtig gerne vil have på sit hold, men samtidig hader at spille imod, siger Beckmann. 

- Han fremstår som en hardhitter, hvilket han i øvrigt også er. Han går til den og får tonsvis af advarsler. Han har tre-fire karantæne pr. år i snit og får klart flest karantænepoint i Superligaen.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Mandagsbold: Nicolai P. smider sig for meget
Foto: Lars Møller/Larsmøller/Ritzau Scanpix

- Men når man gerne vil give, og ikke selv kan tage noget, så trigger det en lille smule for mig, når jeg ser ham spille, for den kombi er jeg ikke specielt vild med.

Se episoden mellem Poulsen og Wind herunder:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Nicolai Poulsen giver så mange hits i løbet af en kamp, men er samtidig så teatralsk, når han bare bliver strejfet en lille smule, og det er jeg ikke vild med at kigge på.

- Men jeg ville gerne have ham på mit eget hold, for det her, lad os bare kalde det skuespil, lykkes for ham de fleste gange, og samtidig er han jo faktisk en rigtig dygtig 6’er, og det glemmer man lidt, siger Beckmann. 

Du kan finde Mandagsbold, der er sponseret af MobilePay og Adidas, på Spotify, Apple Podcasts, og hvor du ellers lytter til podcasts.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 16. runde

FT

FCK

1 - 1

AGF

45'
1 0
Lukas Lerager
Mål
90'
1 1
Patrick Mortensen
Mål på straffe

23 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0