2022-11-20 13:00:01

Martin Braithwaite får ros i lejren: Jeg er i mit livs form

Martin Braithwaite er blevet udråbt til at være den stærkeste på landsholdet af Andreas Skov Olsen. Espanyol-angriberen er da også i sit livs form, og det vil vise ved VM.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Doha, Qatar
Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 1. runde

FT

DAN

0 - 0

TUN

- Det kunne godt være sådan en som Martin Braithwaite.

Sådan lød det fra Andreas Skov Olsen, da han af bold.dk blev spurgt om, hvem der både var stærkest og hurtigst på landsholdet, som I kan se i videoen nederst i artiklen.

Det er da også en Braithwaite, som er kommet til VM-slutrunden i en god form, efter han har har præsteret flot hos Espanyol i La Liga, men hvad siger Braithwaite selv.

Er han den stærkeste på det danske landshold?

- Det ved jeg ikke, det kan da godt være, at jeg er det, siger Martin Braithwaite med et kækt smil og fortsætter.

- Jeg kommer i en rigtig god form. Mit livs form? ja. Det handler om at gå ud og præstere, det handler om at gå ud og vise det.

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -Martin Braithwaite får ros i lejren: Jeg er i mit livs form
Foto: Natalia Kolesnikova/AFP/Ritzau Scanpix

Angriberen sad ude i en længere periode i tiden hos FC Barcelona, men han fik brugt tiden fornuftigt, og derfor er han faktisk blevet en bedre fodboldspiller.

- Jeg har set en masse fodbold, mens jeg har været skadet. På den måde ser man fodbold på en anderledes måde, da man hele tiden kigger på, hvordan man kan forbedre ens spil, så jeg har lagt nogle ting på.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det viste sig også, da jeg fik chancen i min nye klub, da jeg fra dag 1 gik ind og præsterede. Folk var overrasket over det, men det var jeg ikke selv, lyder det fra en selvtillidsfyldt Braitwaite.

Nu handler det dog hverken om Barcelona eller Espanyol længere, da Danmark er på jagt efter succes ved VM, og Braithwaite er taget til ørkenstaten for at vinde det hele.

- Ja, men det er ikke kun mig. Jeg tror, at alle spillerne og hele Danmark har det håb nu. Vi er kendt for at være ydmyge i Danmark, arbejde hårdt og ikke tænke alt for stort, men nu drømmer jeg stort, og det er fantastisk.

- Men når du drømmer stort, skal du ikke glemme, at du også skal arbejde hårdt. Vi skal være ydmyge, og det er det, som vi skal gøre hver dag og i kampene. 

- Man kan ikke bare drømme om noget uden at gøre en skid for det.

Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 1. runde

FT

DAN

0 - 0

TUN

12 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0