2022-03-12 08:37:00

Matip-pris blev fejret som Carabao Cuppen

Liverpools Joel Matis vandt prisen som månedens bedste spiller i Premier League, og det skabte jubel i truppen, da det blev fejret som Carabao Cup-triumfen, fortæller Jürgen Klopp.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 29. runde

FT

BHA

0 - 2

LIV

Joel Matip kunne indlede weekenden på den bedst tænkelige måde, da Liverpool-stopperen løb med titlen som Premier Leagues bedste spiller for februar måned.

Matip havde nemlig en stor måned, hvor han var med til at holde tre clean sheets i fire sejre, og så kom han endda på tavlen for Liverpool, og glæden var da også stor i klubben.

Det skabte nemlig store jubelscener, da truppen fandt ud af, at Matip havde vundet Premier League-prisen, fortæller manager Jürgen Klopp ifølge Goal.com.

- Det var fantastisk. Før træningen havde vi et møde, og Thiago Alcantara havde lagt et billede ud i spillernes WhatsApp-gruppe, hvor Matip havde trofæet i hånden, så jeg spurgte: Er det sandt, at Joel vandt?  

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Matip-pris blev fejret som Carabao Cuppen
Foto: Justin Tallis/AFP/Ritzau Scanpix

- Efterfølgende lignede det fejringen efter Carabao Cuppen, for at være ærlig. Det var virkelig fedt, udtaler Jürgen Klopp.

Liverpool-manageren mener desuden, at det var helt fortjent, at Matip endte med at løbe med hæderen foran spillere som Harry Kane og Wilfried Zaha.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Joel er en meget vellidt person på holdet, og han får tydeligvis ikke mange overskrifter. Jeg bryder mig ikke så meget om individuelle priser til spillere, men hvis der var én, der skulle have vundet den, giver det mening, at det var Joel.

Joel Matip og resten af Liverpool-mandskabet skal i kamp lørdag, når de skal forsøge at spille sig til tre point i Premier League i opgøret mod Brighton.

Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 29. runde

FT

BHA

0 - 2

LIV

Del dine tanker...

Vi vil gerne høre din mening! Del dine synspunkter med os og de andre bold-læsere og bliv en del af debatten.

Start debatten
annonce
annonce
annonce
annonce