2021-08-15 13:16:00

Mattsson blev ofret mod Ajax: Ikke hans skyld

Magnus Mattsson fik en forfærdelig debut for NEC Nijmegen, da han blev taget ud efter kun 25 minutter, hvor Ajax havde kørt dem rundt, men det var ikke danskerens skyld.

Artiklen fortsætter efter annoncen

25 minutter på banen og så i bad. Det var måske ikke lige det, som Magnus Mattsson havde håbet på, da han lørdag aften gik på banen mod Ajax til sin debut for Nijmegen.

Ajax maste fuldstændig oprykkerne i de første 25 minutter, hvor de allerede havde bragt sig foran med 4-0, og så gik den ikke længere for den tidligere Silkeborg-profil. Han blev nemlig taget ud.

Det var en udskiftning, som danskeren var meget uforstående overfor, men cheftræner Rogier Meijer har siden fortalt, hvorfor Mattsson blev taget ud.

- Det er ikke sjovt for nogen at blive skiftet ud 25 minutter efter sin debut. Det var meget ubehageligt for ham, men på det tidspunkt er man nødt til at tage nogen ud. 

- Det var ikke hans skyld, og det sagde jeg til ham. Næste uges kamp er mod PEC Zwolle. Det bliver en mere lige kamp, men vi kan naturligvis lære af det her. Drengene gav virkelig alt, hvad de havde, men det var ikke nok, udtaler Rogier Meijer ifølge Forzanec.nl.

Nedenfor kan I se, hvordan Mattsson reagerede, da han blev taget ud.

Artiklen fortsætter efter annoncen

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0