2021-12-12 22:00:22

Mattsson nettede forgæves i PSV-triumf

Magnus Mattsson gav ellers Nijmegen en kanonstart i opgøret mod PSV, da han gjorde det til 1-0, men danskerens mål var ikke nok, da de endte med at tabe 1-2.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Magnus Mattsson skiftede før denne sæson fra Silkeborg IF til NEC Nijmegen, hvor den talentfulde dansker har fået godt med spilletid.

Søndag aften var han også med fra start, da Nijmegen hjemme på Goffert Stadion tog imod PSV Eindhoven, som er den del af den tætte topstrid i Æresdivisionen.

Topholdet fra Eindhoven kom dog i problemer søndag aften, og det skyldes netop Mattsson, som åbnede ballet for Nijmegen.

Det var dog en anden dansker, som fik skabt situationen, da Lasse Schöne bankede et frispark fra distancen afsted med stor kvalitet. Joel Drommel fik dog reddet skuddet, men gav en klodset ripost.

Her var det Mattsson, som var hurtigst over riposten i PSV-feltet, og så kunne danskeren banke bolden ind i netmaskerne til 1-0.

Det var Mattssons anden scoring i Nijmegen-trøjen.

PSV var efterfølgende i flere omgang tæt at på komme tilbage i opgøret, da de havde flere store chancer. Den største tilfaldt Ibrahim Sangare.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han fik nemlig i anden halvleg sendt bolden over stregen, da han fik overlistet Mattijs Branderhorst, men glæden blev meget kort for PSV-spilleren. Dommeren valgte nemlig at dømme for et frispark i en situation i opspillet.

Mattsson og co. kunne dog ikke holde stillingen hele vejen frem til slut, da PSV formåede at udligne ti minutter før tid ved Yorbe Vertessen. Det hele faldt dog på gulvet i overtiden, hvor PSV også kunne bringe sig på 2-1, da Carlos Vinicius scorede kampens sidste mål.

Det endte derfor med en 2-1-sejr til PSV over Nijmegen, hvor Magnus Mattsson ellers havde sendt sidstnævnte på sejrskurs.

Lasse Schöne spillede hele kampen for Nijmegen, mens Mikkel Duelund fik de sidste syv minutter på banen. 

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0