2022-03-21 12:49:24

Medie: Andreas Poulsen er færdig i Gladbach

Ifølge tyske Bild vil Mönchengladbach gerne af med Andreas Poulsen til sommer, hvor interesserede klubber kan hente ham gratis, selv om han først har udløb i 2023.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tilbage i 2018 valgte Mönchengladbach at hente Andreas Poulsen til klubben fra FC Midtjylland, og her blev danskeren udset til at være den ideelle afløser til Oscar Wendt.

Det er dog ikke gået som ønsket, da han endnu ikke har fået debut i Bundesligaen, og nu har han endda problemer med at komme på hold i 2. Bundesliga, hvor han er udlejet hos FC Ingolstadt frem til sommer.

Det ser dog ud til, at Poulsen til sommer skal finde en ny anden klub, da Gladbach ønsker at sige farvel til danskeren, melder tyske Bild.

Dette ønsker Gladbach, da de skal have tømt ud i truppen i forhold til lønkroner, og derfor kan interesserede klubber angiveligt hente Poulsen kvit og frit, selv om han først har udløb i sommeren 2023.

Tidligere har Gladbachs Head of Scouting, Steffen Korell, udtalt, at de til sommer vil forsøge at sælge flere spillere, da de ikke længere har den samme økonomi.

22-årige Andreas Poulsen har i alt blot spillet en enkelt kamp for Gladbach, da han fik 32 minutter i et pokalopgør mod BSC Hastedt.

9 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
0