2022-09-24 12:49:50

Medie: Barcelona vil hente Messi tilbage i 2023

Ifølge Mundo Deportivo skulle FC Barcelona være i gang med at undersøge mulighederne for, om de kan hente Lionel Messi tilbage til sommer som enten spiller eller ambassadør.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Ligue 1 - 9. runde

FT

PSG

2 - 1

NIC

Det kom som et chok for mange, da Lionel Messi tilbage i 2021 valgte at forlade FC Barcelona efter over 20 år i klubben og tage til PSG.

Det kan dog være, at den argentinske verdensstjerne snart tager turen retur til den spanske storklub, hvis man skal tro Mundo Deportivos oplysninger.

De kan nemlig erfare, at Barcelona i denne tid er ved at undersøge muligheden for at hente Messi tilbage til klubben i en eller anden form for rolle, hvor der er to scenarier.

En af dem er, at de gerne vil have Messi til klubben som spiller. Han har kontraktudløb med PSG til sommer, og derfor ville de kunne hente ham på en fri transfer.

Artiklen fortsætter efter billedet

La Liga -Medie: Barcelona vil hente Messi tilbage i 2023
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

Den anden mulighed er, at Barca vil gøre Messi til ambassadør i klubben og arrangere en stor hyldest af argentineren.

Før alt det her kan blive en realitet, skal Barcelona også lige have styr på en økonomisk plan over, hvordan de skal kunne betale den løn, som Messi i så fald vil forlange.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Desuden er det jo heller ikke sikkert, at 35-årige Lionel Messi vil tilbage til Barcelona, når kontrakten med PSG udløber til næste sommer.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Ligue 1 - 9. runde

FT

PSG

2 - 1

NIC

35 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0