2022-08-09 17:37:02

Medie: Braithwaite-snak med Barca i hårdknude

Barcelona og Martin Braithwaites snak i forhold til fremtiden er angiveligt gået i hårdknude, fordi danskeren ikke vil lade sin kontrakt ophæve og gå gratis. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

La Liga - 1. runde

FT

BAR

0 - 0

RAY

Der lader efterhånden ikke til at være nogen tvivl om, at Barcelona forsøger at komme af med danske Martin Braithwaite denne sæson for at kunne bruge danskerens lønkroner andetsteds. 

Nu skriver spanske Sport imidlertid, at danskeren fortsat ikke uden videre har tænkt sig at smutte fra klubben uden kompensation for de to år af den aftale, han har tilbage med klubben på sin kontrakt. 

Derfor skriver mediet, at forhandlingerne for nu er gået i hårdknude og af den grund er strandet. 

Mediet forklarer ellers, at man i Barcelona føler sig overbevist om, at danskeren har en aftale i stand med en anden klub, men at det lader til, at danskeren har i sinde at vente til sidste dag i transfervinduet om nødvendigt med at skrive under andetsteds. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Barcelona -Medie: Braithwaite-snak med Barca i hårdknude
Foto: Lluis Gene/AFP/Ritzau Scanpix

Braithwaite er nemlig skuffet over ikke at have fået chancen i klubben, selvom han tidligere havde proklameret, at han ville blive og kæmpe for en plads. 

Derfor forlanger danskeren, som det også tidligere har været fremme, at en opsigelse af samarbejdet med den catalonske klub kun finder sted, hvis Barca betaler ham sin fulde løn for de resterende to sæsoner, han er på kontrakt. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mediet beretter af den grund også, at Barca lader til at forvente, at man vil tabe penge på afgangen af den danske landsholdsspiller. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

La Liga - 1. runde

FT

BAR

0 - 0

RAY

147 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0