2023-01-28 22:08:42

Medie: Brøndby byder 15 mio. på Rasmus Lauritsen

Det kroatiske medie Germanijak erfarer lørdag aften, at Brøndby IF angiveligt skulle have budt 15 millioner kroner på Dinamo Zagreb-danskeren Rasmus Lauritsen. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

The Atlantic Cup - 1. runde

FT

BIF

2 - 1

AIK

Brøndby IF bekræftede fredag, at man havde solgt anfører Andreas Maxsø til Colorado Rapids i USA. 

Det kunne betyde, at klubben derfor må på jagt efter en erstatning, og det lader til at kunne blive i form af danske Rasmus Lauritsen, som ejes af kroatiske Dinamo Zagreb. 

Det kroatiske medie Germanijak erfarer nemlig lørdag aften, at Brøndby skulle have budt i omegnen af 15 millioner kroner på midterforsvareren. 

Tidligere har Lauritsen været ude og udtale, at et skifte kunne komme på tale i januar og også til Skandinavien, hvorfor transferen til Brøndby lyder aktuel. 

Artiklen fortsætter efter billedet

International -Medie: Brøndby byder 15 mio. på Rasmus Lauritsen
Foto: Antonio Bronic/Reuters/Ritzau Scanpix

Mediet skriver også, at Lauritsen ønsker at komme væk, samt at klubben er villig til at lade ham gå, efter BIF angiveligt har forbedret sit bud fra omkring 11 mio. til de 15 mio., de efter sigende har budt nu. 

Det forbedrede bud skulle ifølge avisen have overbevist klubben om skiftet, men der er angiveligt også interesse fra Frankrig, som kunne lokke. Her er der bare ikke et officielt bud endnu, men avisen melder om en potentielt bedre pakke for Lauritsen. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

26-årige Lauritsen har spillet i Kroatien siden 2020 og har opnået 80 kampe, hvoraf de færreste dog er kommet i denne sæson. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

The Atlantic Cup - 1. runde

FT

BIF

2 - 1

AIK

15 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0