2022-06-10 11:16:30

Medie: De Jong er åben for United-skifte

Frenkie de Jong har eftersigende indikeret, at han er åben for at skifte til Manchester United i sommerens transfervindue.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Rygterne om Frenkie de Jongs fremtid har taget en ny drejning.

Ifølge det velinformerede engelske medie The Athletic har den hollandske midtbanespiller nemlig tilkendegivet, at han er åben for at skifte til Manchester United denne sommer. 

Hidtil har det forlydt, at han ikke ønskede at forlade Barcelona, men at den catalanske klub var villige til at sælge ham for at skabe økonomisk råderum til sommerens transfers.

The Athletic skriver fredag, at 25-årige De Jong dog ikke er afvisende over for at rykke teltpælene op og slutte sig til Erik Ten Hags nye projekt i Manchester United.

Mediet oplyser desuden, at forhandlingerne mellem Barcelona og Manchester United kan trække i langdrag, da klubberne har svært ved at nå til enighed om prisen. 

Manchester United skulle angiveligt have is i maven, da Barcelona har behov for salget for at generere økonomi, og derfor ønsker den engelske klub ikke uden videre at imødekomme spaniernes krav.

Den spanske avis Marca har tidligere berettet, at Manchester United skulle have budt 595 millioner kroner på De Jong, men ifølge The Athletic er det netop den pris, som Barcelona efterspørger, og derfor mener mediet altså at vide, at United vil have prisen presset yderligere ned.

16 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0