2022-06-26 20:01:02

Medie: De Jong til United for omkring 600 mio.

Frenkie de Jong skulle nu være yderst tæt på at skifte til Manchester United, skriver engelske The Telegraph, der beretter om en pris i omegnen af 600 millioner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Frenkie de Jong har allerede lagt navn til megen omtale på rygtebørsen denne sommer med Manchester United og hans tidligere cheftræner i Ajax, Erik ten Hag, særdeles interesserede i at få hollænderen til det engelske. 

Først blev det meddelt, at De Jong foretrak at blive i Barcelona, men sidenhen har han også erkendt at være smigret af interessen, og nu lader der til at være sket en udvikling i forhandlingerne. 

Engelske The Telegraph skriver nemlig, at der har været et gennembrud i forhandlingslokalet, sådan at Ten Hag meget vel kunne byde velkommen til sommeren første tilgang i løbet af næste uge. 

Klubberne skulle have forhandlet en pris på plads i omegnen af 600 millioner kroner, og selvom de personlige vilkår slet ikke er blevet diskuteret endnu, regner man i begge lejre angiveligt med, at det vil gå stærkt med at få aftalen på plads. 

På grund af fortsatte økonomiske vanskeligheder i Barcelona, rygtes det, at transferen af De Jong kan være nødvendig for klubben, hvis de ønsker at bringe nye spillere ind denne sommer. 

Selvom klubbens cheftræner Xavi derfor har sagt, at han helst ser De Jong blive i klubben, kunne det altså alligevel godt se ud til, at det ender med et salg. 

52 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
0