2021-12-23 23:57:01

Medie: FCM har fået afvist bud på brasilianer

FC Midtjylland har angiveligt forsøgt at hente den 21-årige Christian Cardoso til klubben, men brasilianerens klub, Athletico Paranaense, har dog afvist buddet, da det var for lavt, skriver Globo.

Artiklen fortsætter efter annoncen

FC Midtjylland skulle efter sigende stadig have et godt øje til brasilianske spillere, selvom købet af Marrony ikke er gået efter planen.

Midtjyderne skulle nemlig have budt på brasilianske Christian Cardoso, som til daglig spiller for Athletico Paranaense, men det fik de ikke meget ud af. Buddet blev nemlig afvist, da det var for lavt.

Det erfarer det brasilianske medie Globo.

Artiklen fortsætter efter billedet

International -Medie: FCM har fået afvist bud på brasilianer
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Mediet nævner ikke, hvor meget FC Midtjylland skulle have budt på Cardoso, men det skulle være et godt stykke under den pris, som Athletico Paranaense ønsker, der er 10 millioner euro, svarende til omkring 75 millioner danske kroner.

FC Midtjylland er dog ikke den eneste bejler til Cardoso, da et tyrkisk og fransk mandskab også skulle være interesserede.

21-årige Christian Cardoso spiller på den centrale midtbane, og i denne sæson er det blevet til 32 kampe i den brasilianske liga.

21 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0