2021-12-16 12:28:29

Medie: FCM og Bremen slås om brasilianer

FC Midtjylland og Werder Bremen kæmper ifølge det brasilianske medie Globo om Gremios midterforsvar Rodrigues, som klubben dog gerne vil beholde.

Artiklen fortsætter efter annoncen

FC Midtjylland overvintrer på førstepladsen i 3F Superligaen, og derfor kan de i foråret se frem til at kæmpe med om hele tre trofæer i Superligaen, Sydbank Pokalen og Conference League.

Af den grund har FCM også brug for en bred og stærk trup, og det kunne tyde på, at de også er på markedet for at forstærke sig i januartransfervinduet.

Således oplyser det brasilianske medie Globo, at FCM skulle være interesseret i endnu en brasilianer til truppen i form af nedrykkerne fra Gremios forsvarsspiller Rodrigues.

Mediet skriver, at den danske klub også skulle have vist interesse tilbage i sommer, hvor en handel var tæt på, og nu fortæller mediet, at FCM skulle være klar med et bud på omkring 11 millioner.

FCM skulle dog møde konkurrence fra tyske Werder Bremen fra 2. Bundesligaen om spillerens signatur. Tyskerne skulle nemlig have henvendt sig til Rodrigues' repræsentanter.

Gremio står imidlertid i en penibel situation ifølge avisen, hvor Rodrigues er én af kun to forsvarsspillere til midten af forsvarskæden, og af den grund skulle klubben ikke være interesseret i at sælge ham lige nu.

I sommer var den 24-årige forsvarsspilleren længere nede i hierarkiet, men efter 30 kampe i den forgangne sæson og klubbens forsvarssituation, er han i dag vigtigere for den brasilianske klub.

Rodrigues har kontrakt med Gremio til den 31. december 2024 og ville i FCM blive holdkammerat med flere landsmænd i form af Evander, Juninho, Paulinho, Charles, Marrony og Junior Brumado.

17 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0