2021-10-28 18:04:02

Medie: Milliardær vil købe sig ind i West Ham

Den tjekkiske milliardær Daniel Kretinsky er efter sigende på vej til at købe sig ind i Premier League-klubben West Ham, hvor han på sigt vil overtage klubben helt, melder Sky News.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det går fremragende for tiden i London-klubben West Ham, som har fulde huse til deres hjemmebanekampe, mens resultaterne også flasker sig for David Moyes' tropper.

Det har skabt interesse udefra, da den tjekkiske milliardær Daniel Kretinsky angiveligt vil købe en stor andel af West Ham, så han på sigt kan overtage klubben helt.

Det erfarer Sky News torsdag, hvor de også kommer ind på, at der skulle være tale om en andel på 27 procent i første omgang. En aftale kan falde på plads allerede i november måned, når West Ham tager imod Liverpool i Premier League.

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Medie: Milliardær vil købe sig ind i West Ham
Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Kretinsky er dog ikke helt uvant i fodboldverden, da han i forvejen ejer en klub i Tjekkiet. Her er der tale om Casper Højer Nielsens Sparta Prag, som altså kan ende med at blive søsterklub til West Ham.

Hvis Kretinsky ender med at overtage klubben, bliver det et også et farvel til ejerne David Gold og David Sullivan, som købet klubben tilbage i 2010.

West Ham ligger på nuværende tidspunkt på fjerdepladsen i Premier League, hvor de står noteret for 17 point efter ni runder.

24 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0