2021-04-11 12:29:30

Medie: Mourinho vil hente Fellaini

Jose Mourinho planlægger angiveligt at hente Marouane Fellaini til Tottenham i det kommende transfervindue.

Artiklen fortsætter efter annoncen

33-årige Marouane Fellaini slår for tiden sine folder i kinesiske Shandong Taishan, men et opsigtsvækkende comeback til Premier League kan være under opsejling.

Det belgiske medie Voetbal 24 erfarer, at Fellaini til sommer får ophævet sin kontrakt i Kina, så han er fri til at finde en ny klub, og her skulle Tottenham være meget interesserede.

Fellaini har fælles fortid med Jose Mourinho i Manchester United, og det skulle særligt være Mourinho, der har den store belgier i toppen af sin prioritetsliste for sommerens transfervindue.

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Medie: Mourinho vil hente Fellaini
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

Marouane Fellaini har enorm erfaring fra Premier League efter at have spillet i alt 177 kampe for Manchester United og præcis samme antal for Everton.

Den rutinerede belgier håber angiveligt, at han kan vinde sin plads på det belgiske landshold tilbage, hvis han skifter til Premier League igen.

Fellaini forlod Manchester United til fordel for kinesisk fodbold i februar 2019 og har egentlig kontrakt til udgangen af året med option på yderligere et år, men aftalen ser altså ud til at blive ophævet om et par måneder.

17 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0