2022-05-12 16:57:38

Medie: Schmeichel på blokken i Newcastle

Kasper Schmeichel skulle efter sigende være på blokken i nyrige Newcastle, der forventes at bringe masser af nye spillere ind i folden til sommer. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 37. runde

FT

WAT

1 - 5

LEI

Kasper Schmeichel har til sommer ét år tilbage af sin kontrakt med Leicester, som han har været i siden 2011, hvor han skiftede til klubben fra Leeds. 

I løbet af denne sæson har den danske landsholdskeeper luftet tanker om at prøve noget andet, og nu begynder der i hvert fald også at florere rygter om Schmeichels fremtid i engelske medier. 

Således skriver talkSPORT torsdag, at den danske målmand skulle være på blokken i nyrige Newcastle, der er begyndt at planlægge frem mod næste sæson, efter man har sikret sig endnu en sæson i Premier League. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Medie: Schmeichel på blokken i Newcastle
Foto: Andrew Boyers/Reuters/Ritzau Scanpix

Schmeichel skulle som sagt selv være åben for at prøve noget nyt i karrieren, hvor særligt muligheden for europæisk fodbold skulle spille ind.

Det kan han dog hverken få i henholdsvis Leicester eller Newcastle efter sommer, hvorfor et skifte væk fra England også skulle være på tale, men ifølge mediet bliver Schmeichel overvejet  i det nordengelske, hvor man er på udkig efter en ny nummer et. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 37. runde

FT

WAT

1 - 5

LEI

12 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce