2022-06-21 22:22:44

Medie: Viola og Real snakker om Luka Jovic

Fiorentina og Real Madrid skulle angiveligt have indledt samtaler om den serbiske angriber Luka Jovic, som Real gerne vil af med denne sommer. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Luka Jovic har efterhånden tilbragt tre sæsoner på kontrakt i Real Madrid, hvor det indtil videre er blevet til sølle tre mål i 51 optrædener. 

Derfor meddeler flere medier nu også, at Madrid-klubben ønsker at skille sig af med den 24-årige angriber, som man efterhånden har mistet tålmodigheden med. 

Football Italia skriver da også nu, at Fiorentina og Real har været i forhandlinger om den tidligere succesfulde Eintracht Frankfurt-spids de seneste dage, men at man dog kæmper med at blive enige om vilkårene. 

Jovic selv skulle være yderst interesseret i at genstarte sin karriere i det italienske og følge i landsmanden Dusan Vlahovics fodspor, men hvor Real er mest interesseret i et salg, er Viola mere til en lejeaftale. 

Real skulle derfor ønske minimum en købsoption med i handlen, mens Fiorentina ligeledes ønsker, at Real skal betale halvdelen af serberens tunge løn. 

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Seneste nyheder

Seneste nyheder

0