2022-07-24 23:07:34

Medie: Xavi har bedt Depay lede efter andre klubber

Xavi skulle angiveligt have fortalt hollandske Memphis Depay, at han ikke skal regne med samme rolle i denne sæson, hvorfor han gerne må finde noget nyt. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

BAR

2 - 2

JUV

Memphis Depay tog sidste sommer turen fra franske Lyon til spanske Barcelona, hvor han blev hentet til som nøglespiller i det nye Barcelona, der skulle bygges op efter Lionel Messi-æraen. 

Første sæson bød herefter på 12 mål og to oplæg i 27 ligakampe for klubben, hvilket gjorde ham til klubbens topscorer, men det var åbenbart ikke nok til at imponere den nye cheftræner, Xavi. 

Ifølge mediet Diario AS har cheftræneren nemlig fortalt Depay, at han på klubbens tur til USA gerne må se sig om efter andre muligheder, idet han ikke skal regne med nær den samme rolle på holdet i den nye sæson. 

Artiklen fortsætter efter billedet

La Liga -Medie: Xavi har bedt Depay lede efter andre klubber
Foto: Isabel Infantes/Reuters/Ritzau Scanpix

Barca har styrket sig offensivt denne sommer med tilgange af Raphinha og Robert Lewandowski, hvilket lader til at betyde, at Depay er røget ud på de yderste mandater i truppen. 

Tidligere skulle Tottenham efter sigende også have afgivet et bud på den 28-årige hollænder, ligesom Newcastle og Manchester United meldes interesseret. 

Depay har kontrakt med Barca frem til sommeren 2023. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

BAR

2 - 2

JUV

37 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0