2022-06-26 23:00:02

Medier: Di Maria har sagt ja til Juventus

Angel Di Maria skulle nu have takket ja til Juventus' tilbud om at bringe spilleren til Torino denne sommer efter kontraktudløbet med PSG. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Først lignede det, at Angel Di Maria var nået til enighed med Juventus efter afskeden med PSG, men så kom Barcelona ind i billedet, og det lignede, at Juve opgav at hente argentineren. 

Nu meddeler flere kilder imidlertid, at aftalen mellem Di Maria og Juventus er tilbage på bordet, og at der skulle have været et gennembrud, så offensivspilleren nu lader til at ende i Torino. 

Det er de italienske medier La Gazetta dello Sport og La Stampa, der beretter, at Di Maria havde fået et tilbud fra Juve for langt tilbage, som argentineren nu er vendt tilbage på og har svaret ja tak til. 

I samme ombæring rapporteres det også, at de sidste detaljer i kontrakten er ved at blive gennemført i en aftale til en angivelig værdi på omkring 50 millioner per sæson. 

Kontrakten skulle lyde på ét år med mulighed for yderligere en sæson, samt at Di Maria kunne tage til Torino snart for at færdiggøre sit lægetjek. 

Den tidligere PSG-, Manchester United-, Real Madrid- og Benfica-spiller på 34 år tog sin afsked denne sæson med PSG efter syv års tro tjeneste og 295 kampe for klubben.

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0