Segunda División -Mere kaos i Segunda: Almeria stopper træning
2020-08-04 19:01:30
Foto: Rasmus Lykke, lokalupdate.dk

Mere kaos i Segunda: Almeria stopper træning

Almeria spiller playoff om ni dage, men har tirsdag suspenderet træningen på grund af et corona-tilfælde i klubben, og dermed fortsætter Segunda Division-sagaen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Segunda Divisions playoff-kampe om den sidste billet til La Liga er ét stort kaos.

Tirsdag aften meddeler Almeria, der om ni dage spiller den første playoff-kamp mod Girona, at al træning er suspenderet.

Almeria har fået en positiv corona-test fra én i klubben, og dermed genoptages træningen først, når alle nye tests er vendt negative tilbage. Den smittede er blevet isoleret og har det godt, meddeler klubben.

Almeria er ikke den eneste klub i Segunda Division, der er havnet i problemer på grund af coronavirus.

Kampen mellem Fuenlabrada og Deportivo La Coruna blev således aflyst kort før kickoff i sidste runde på grund af et corona-udbrud i Fuenlabrada.

Siden blev der foreslået omkampe, en udvidet Segunda Division, ligesom Fuenlabrada først opgav at spille kampen, men siden meldte sig klar - og den er programsat til onsdag.

Deportivo dukkede dog ikke op til den obligatoriske corona-test forud for kampen, så i skrivende stund er det meget uvist, hvorvidt kampen rent faktisk bliver spillet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fuenlabrada kan stadig nå en plads i top seks på bekostning af Elche, hvorfor man ikke kan komme videre med playoff-kampene.

Deportivo La Coruna ligger til nedrykning til tredjebedste række.


Foto: Rasmus Lykke, lokalupdate.dk

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0