2022-05-10 12:40:07

Messis PSG-skifte chokerede: Var klar i Barca

PSG's Leandro Paredes fortæller nu, at Lionel Messi var på vej til at skrive under med Barcelona, men senere samme aften valgte han i stedet at skifte til PSG, og derfor kom skiftet som et chok.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I sommer valgte Lionel Messi at tage afsked med FC Barcelona for at skrive under på en kontrakt med PSG, men noget ser ud til, at det gik lidt stærkt i timerne op til skiftet.

PSG's Leandro Paredes fortæller nemlig nu, at han blev chokeret over, at Messi kom til PSG. Messi havde nemlig i timerne inden skiftet fortalt flere PSG-spillere, at han ville forlænge med Barcelona.

I et interview med TyC Sports udtaler Paredes nu, hvor hurtigt Messis skifte kom på plads, og at det kom ud af det blå.

- Vi havde set ham på Ibiza, og han tog af sted dagen efter for at skrive under med Barcelona, det var alt. Vi sagde stadig til ham, at han skulle vælge os, men han svarede: 'Jeg har allerede arrangeret alt, i morgen rejser jeg for at skrive under'.

- Så ved jeg ikke, hvad der skete på den rejse til Barcelona, for samme aften, som han skulle underskrive kontrakten, fortalte han os, at han nu ville skifte til os.

- I starten troede vi selvfølgelig ikke på ham. Da han fortalte mig, at han allerede havde arrangeret alt, og at han skulle til Paris for at underskrive kontrakten, sagde jeg til ham: 'Jeg tror jeg ikke på dig, før jeg har set sig i en PSG-trøje', udtaler Leandro Paredes.

Men det endte med at blive en realitet, da Lionel Messi den 10. august skrev under på en aftale med PSG.

Siden da er det blevet til 32 kampe med i alt ni mål og 13 assists til følge.

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
0