Eliteserien -Mike Jensen: Jeg bliver i Rosenborg
2017-01-10 07:30:01
Foto: Knut Inge Røstad

Mike Jensen: Jeg bliver i Rosenborg

Mike Jensen havde i 2016 er forrygende år for Rosenborg. Han udelukker, at han forlader klubben i januar.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mike Jensen blev i januar 2016 kåret som ny anfører i Rosenborg og havde efterfølgende et fremragende år, hvor han var medvirkende til, at Rosenborg både vandt det norske mesterskab og pokalturneringen.

Jensen har tidligere luftet tanker om at prøve sig af i en større liga, men underskrev i august en ny kontrakt med klubben, som løber helt frem til udgangen af 2021.

Han understreger, at han ikke har ambitioner om at komme til en større liga her i januar.

- Der kommer ikke til at ske noget her og nu, siger Jensen til bold.dk.

- Når man binder sig i en lang kontrakt, skyldes det jo, at man er vildt glad for at være i klubben. Man viser noget gensidig respekt til klubben og viser, at de kan regne med mig, og jeg ser mig ikke om efter noget nyt.

Mike Jensen understreger, at en afsked med Rosenborg kun kan komme på tale, hvis klubben modtager et bud, som de takker ja til.

- Jeg har sagt til Stig Inge Bjørnebye og alle andre i klubben, som har spurgt mig, at hvis jeg skal forlade klubben, skal det være, fordi der er kommet et sindssygt bud på mig, så klubben gerne vil have, at jeg smutter, fordi de kan få fem nye spillere for den pris, jeg bliver solgt for.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg forlader først klubben, når jeg bliver bedt om det, og jeg gør mig ingen tanker om at skulle til en større liga. Alt kan ske, og der kan jo komme et tilbud, som hverken klubben eller jeg kan sige nej til, men det er ikke noget, jeg selv søger aktivt.

28-årige Mike Jensen har spillet i Rosenborg siden 2013 og står noteret for 157 kampe for klubben.

mikkel@bold.dk


Foto: Knut Inge Røstad

6 kommentarer

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce