Serie A -Milan ser på Aubameyang, Belotti og Morata
2017-07-16 13:14:01
Foto: Getty Images

Milan ser på Aubameyang, Belotti og Morata

AC Milan-direktør Marco Fassone fortæller, at klubben jagter endnu en angriber, og at Pierre-Emerick Aubameyang, Andrea Belotti og Alvaro Morata alle er muligheder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

AC Milan har været meget aktive i dette transfervindue og har allerede hentet ni nye spillere til klubben. Skal man tro de italienske medier, betyder det dog ikke, at de er færdige med at handle.

Navne som Pierre-Emerick Aubameyang, Andrea Belotti og Alvaro Morata har været nævnt, og AC Milan-direktør Marco Fassone bekræfter, at klubben er interesseret i at hente en ny angriber.

- Mange stærke angribernavne er blevet nævnt. Det ville være dejligt at få én af Belotti, Morata eller Aubameyang. Vi får se, hvem valget falder på, selvom der også er navne, der ikke er blevet smidt på forsiderne endnu. Men vi tænker stadig på at gøre noget på den position, siger Marco Fassone ifølge Football Italia til Mediaset Premium. 

Milan har hentet Hakan Calhanoglu, Andrea Conti, André Silva, Leonardo Bonucci, Mateo Musacchio, Ricardo Rodriguez, Franck Kessié, Antonio Donnarumma og Fabio Borini i dette transfervindue, mens Lucas Biglia - indkøb nummer ti - er få detaljer fra at være Milan-spiller.


Foto: Getty Images

48 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce