2021-09-21 08:50:00

Minor afviste divisionshold: Gav ikke mening

Den tidligere Superliga-spiller Rasmus Minor Petersen siger til LigaBold.dk, at han har fået flere tilbud fra divisionsklubber, men det passer ham bedst at tørne ud for Sundby Boldklub.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I starten af juli blev den tidligere Superliga-spiller Rasmus Minor Petersen præsenteret som ny spiller i Københavnsserie-klubben Sundby Boldklub, men den 33-årige forsvarsspiller havde flere muligheder på hånden.

Rasmus Minor Petersen siger til LigaBold.dk, at flere divisionsklubber har vist interesse for ham. Han valgte dog at takke nej, da det ikke passede ind i forsvarsspillerens hverdag.

- Jeg snakkede med en del klubber, som henvendte sig, også fra en højere hylde, men det betyder meget for mig, at jeg kan cykle eller gå til træning. Grunden til, at jeg stoppede på professionel plan, var på grund af tiden, og det ville ikke give mening for mig at spille i 1. eller 2. division og bruge mine weekender i Jylland og til træninger om aftenerne og så samtidig have et fuldtidsjob. 

- Det var en beslutning, der kom ret hurtigt, da der var noget geografisk, der skulle passe og noget tempo. Det var optimalt for mig, og jeg er rigtig glad for det (at være i Sundby, red.), siger Rasmus Minor Petersen til LigaBold.dk.

Artiklen fortsætter efter billedet

Sundby BK -Minor afviste divisionshold: Gav ikke mening
Foto: Henning Bagger/Henningbagger/Ritzau Scanpix

Var henvendelserne alt fra 1. division og ned efter?

- Ja, da jeg besluttede, at jeg skulle stoppe, havde jeg mange mindre dialoger, men jeg havde også tilbud fra forskellige 1. og 2. divisionsklubber, men det blev beslutningen, at nu har jeg været i det 'game', men jeg elsker da fodbold, og det har været en kæmpe del af mit liv indtil videre, men af private årsager synes jeg, at der er nogle ting, der er vigtigere, og jeg har også en skadeshistorik med mit hoved, der har fyldt en del, selvom det ikke har været nemt at sige stop med fodbolden, men jeg synes, at jeg er landet godt på benene.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Forsvarsspilleren siger, at det seneste tilbud kom for ganske få uger siden.

- 1. division var omkring sæsonstart, og at man skulle have trupper på plads. Det er dog ikke særligt mange uger siden, at jeg fik en halv henvendelse fra en 3. divisionsklub. Så det kommer lidt drypvist og løbende, men holdene i de højere række har jo nogle strategier, og hvis man ikke siger ja til det, så det er der nogle andre, der venter, så på den måde har der været en kronologisk rækkefølge.

Knægt spiller i Sundby

Rasmus Minor Petersen mener, at Sundby Boldklub er et godt match for ham, og så spiller forsvarsspillerens søn også i Amager-klubben. Derfor var det oplagt, at han skulle holde sig i gang i Sundby.

- Min knægt startede til noget U7-bold, og klubben ligger lige rundt om hjørnet, og så trænede jeg lidt med ham. Jeg havde indstillet min professionelle fodboldkarriere, men det er svært at lægge bolden helt på hylden, siger Rasmus Minor Petersen til LigaBold.dk.

I løbet af karrieren var Rasmus Minor Petersen en del af OB, nuværende Nykøbing FC, Brønshøj Boldklub, Lyngby, FC Helsingør, Hobro og norske Odds BK. I foråret tørnede han ud for FC Græsrødderne i Københavnsserien.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Forsvarsspilleren er noteret for 97 Superliga-kampe for Hobro med tre mål og tre assists til følge.

Indtil videre har den tidligere Superliga-stopper spillet to kampe for Sundby Boldklub i Københavnsserien.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0