2022-04-23 18:10:37

Mitrovic-mål igen i deler med Bournemouth

Bournemouth og Fulham mødtes i Championship lørdag til en kamp om førstepladsen, som endte med 1-1 til sidst og endnu et Aleksandar Mitrovic-mål. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Championship - 44. runde

FT

BOU

1 - 1

FUL

56'
0 1
Aleksandar Mitrovic
Mål
90'
1 1
Dominic Solanke
Mål på straffe

Bournemouth og Fulham mødtes lørdag eftermiddag til en kamp om førstepladsen i Championship, og det skulle vise sig at blive intenst og lige. 

Fulham havde inden opgøret sikret sig oprykning til Premier League, mens hjemmeholdet fortsat mangler de sidste point for at sikre sig det samme. Derfor kunne gæsterne måske spille en anelse mere frit. 

Det var dog en meget lige affære det meste af kampen, men hos Fulham har man en målfarlig serber ved navn Aleksandar Mitrovic, som er svær at holde, og i anden halvleg blev han også for stor en mundfuld for Bournemouth. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Championship -Mitrovic-mål igen i deler med Bournemouth
Foto: Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Et indlæg fandt Mitrovic ved bagerste stang, hvor han kom højest og headede bolden akkurat over stregen til 1-0. Målet var hans 41. i sæsonen. 

Det lignede dermed en sejr til gæsterne, som også fører rækken, men dybt inde i den forlængede spilletid kom hjemmeholdet alligevel tilbage og scorede et udlignende mål til 1-1 ved Dominik Solanke, som omsatte et straffespark. 

De to tophold delte altså i sidste ende, og Bournemouth ligner stadig et varmt bud på det andet hold, som sikrer sig direkte kvalifikation til Premier League. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Championship - 44. runde

FT

BOU

1 - 1

FUL

56'
0 1
Aleksandar Mitrovic
Mål
90'
1 1
Dominic Solanke
Mål på straffe

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0