2021-08-17 16:36:44

Mönchengladbach har vigtig venstreback klar

Den algierske venstreback Ramy Bensebaini er tilbage for Borussia Mönchengladbach efter at have misset sæsonåbneren mod Bayern München.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ramy Bensebaini har siddet ude med en mindre lårskade i opstarten og måtte derfor se til fra lægterne, da Borussia Mönchengladbach indledte sæsonen med en flot 1-1-præstation i egen hule mod mestrene fra Bayern München.

Til den kommende kamp på lørdag mod Bayer Leverkusen er Bensebaini dog tilbage i fuld træning, meddeler klubben på sin hjemmeside, hvilket de må være glade for i Mönchengladbach.

- For første gang var Ramy Bensebaini i stand til at deltage fuldt ud. Algieren pådrog sig en muskelskade i låret i begyndelsen af træningslejren i Harsewinkel-Marienfeld og missede DFB-cuppen mod Kaiserslautern (1-0) og Bundesliga-åbningskampen mod de tyske rekordmestre.

Artiklen fortsætter efter billedet

Bundesliga -Mönchengladbach har vigtig venstreback klar
Foto: Thilo Schmuelgen/Reuters/Ritzau Scanpix

26-årige Bensebaini har været i klubben i to sæsoner og var særligt toneangivende for Mönchengladbach i sidste sæson med 25 kampe og fire mål til følge.

Til kampen mod Leverkusen vil han være i spil til at afløse den bare 18-årige amerikaner Joe Scally, der startede i algierens fravær mod Bayern München.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0