2022-02-28 15:22:56

Modspiller reddede Wien-backs liv på banen

Austria Wiens Georg Teigl kom alvorligt galt afsted, da han faldt bevidstløs om på banen og slugte sin egen tunge efter et sammenstød, men Wolfsbergers Luka Lochoshvii reddede hans liv.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Søndag var der drama i den østrigske Bundesliga, da Austria Wien og Wolfsberg tørnede sammen, hvor to spillere stødte hovederne sammen i en luftduel.

Det gik især udover Austria Wiens Georg Teigl, som følge af sammenstødet faldt bevidstløs om på jorden og slugte sin egen tunge.

Det skabte nogle frygtelige scener, men Wolfsbergers Luka Lochoshvii reagerede hurtigt og kom Teigl til undsætning. Han fik nemlig tungen op af Teigls hals og dermed sørgede for, at modspilleren ikke blev kvalt.

- Jeg så bare, at han lå der. Jeg har en vis erfaring med den slags situationer, så jeg løb derover og åbnede hans mund, og jeg tror, at jeg trak hans tunge ud i sidste øjeblik. 

- Gudskelov, at han klarede den. Det vigtigste er, at hans liv blev reddet. Jeg tror, at enhver anden person ville have handlet på samme måde. Jeg ønsker ham god bedring, lyder det fra Luka Lochoshvii til østrigske Sky.

Austria Wien har mandag meddelt, at Georg Teigl har pådraget sig alvorlige hovedskader efter sammenstødet.

Han har blandt andet pådraget sig et kraniebrud og en brækket kæbe, men det er ikke nødvendigt, at Teigl skal igennem en operation.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Austria Wien takker også Wolfsbergers Luka Lochoshvii, da han har reddet Georg Teigls liv.

5 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0