Regionalliga -Mørck: For meget leverpostej i Danmark
2014-12-23 11:29:31
Foto: Getty Images

Mørck: For meget leverpostej i Danmark

24-årige Niels-Peter Mørck glæder sig over sit skifte til østrigske Wattens, der nok spiller i den tredjebedste række, men ifølge den danske midtbanespiller er meget ambitiøs.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den tidligere Esbjerg, Varde og Germania Halberstadt-spiller Niels-Peter Mørck har skrevet halvandet år med Wattens fra den tredjebedste østrigske række, og det glæder midtbanespilleren.

- Jeg har allerede trænet lidt med, og jeg vurderer niveauet til at være som i toppen af den tyske regionalliga. Det er en meget ambitiøs klub, der satser meget via midler fra hovedsponsoren Swarovski, siger Mørck til bold.dk og fortsætter:

- Vi skal gerne rykke op allerede i denne sæson. Lige nu er der seks point op, men det kan jo gå meget hurtigt i fodbold. Jeg er godt tilfreds med skiftet. Jeg har afvist en del klubber, fordi jeg ikke vil gå på kompromis med mine mål, blandt andet at jeg vil spille for en meget ambitiøs klub.

24-årige Mørck kommer på fuldtid i Østrig.

- Jeg kan godt forstå, hvis nogen har lidt svært ved at forstå det i Danmark, hvor man ofte sammenligner Superligaen med den bedste række andre steder, 1. division med de næstbedste rækker og så videre. Men det er bare lidt langt væk fra virkeligheden.

- Wattens er en meget ambitiøs klub, der har midlerne til at føre sit projekt ud i livet. Vi skal på træningslejr i det nye år, og jeg ved, klubben lige har brugt 50.000 euro på en maskine til fysiske målinger. Det er et super spændende projekt, som jeg glæder mig meget til at blive en del af.

Mørck har afvist følere fra Danmark og erkender, at han ikke har meget lyst til at vende hjem.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Spørgsmålet er om jeg nogensinde kommer tilbage. Det er lidt for meget leverpostej i Danmark efter min mening. Det er ikke for at være negativ, men alt er bare lidt småt i Danmark, og tonen er meget anderledes. Jeg tror, jeg er bedst, når jeg er i udlandet.

- Hjemme i Danmark er det hele lidt trygt, mens man i Tyskland for eksempel tjener penge på at spille og vinde, ikke bare på at være en del af truppen. Man skal præstere, og det pres kan jeg godt lide, siger Mørck.

Mørck kommer til Wattens med 50 kampe i den tyske Regionalliga for Germania Halberstabt i bagagen.

mikael@bold.dk


Foto: Getty Images

22 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0