2022-03-25 12:50:37

Moussa Diaby overvejer Leverkusen-exit

Leverkusen-spilleren Moussa Diaby fortæller, at er begyndt at tænke på, om det er ved at være tid til at prøve noget nyt. Han er dog stadig fuldt fokuseret på Leverkusen, siger han. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Bundesliga - 28. runde

FT

LEV

2 - 1

HBE

Moussa Diaby har gang i en rigtig fin sæson for Leverkusen. Den 22-årige kantspiller har præsteret at lave 16 mål i 35 kampe for den tyske klub, og det har ifølge flere medier fået storklubber til at holde øje med franskmanden. 

Det franske medie Le Parisien har spurgte kantspilleren ind til de interesserede klubber, og her fortalte han, at han er begyndt at overveje sin fremtid. 

- Selvfølgelig tænker jeg på det, men det fylder ikke for meget endnu. Jeg fortsætter med at fokusere på resten af sæsonen. I øjeblikket er det min eneste bekymring, siger Diaby til Le Parisien og fortsætter: 

Artiklen fortsætter efter billedet

Bundesliga -Moussa Diaby overvejer Leverkusen-exit
Foto: Ina Fassbender/AFP/Ritzau Scanpix

- Jeg vil spille på det højeste niveau. Mit mål er, at vi skal kvalificere os til Champions League. Jeg elsker at spille de store kampe, hvor man spiller under pres. Det er i de kampe, man ser, om en spiller har den rette fysik og mentalitet, afslutter han. 

Ifølge mediet kræver Leverkusen omkring 750 millioner kroner for kantspilleren, hvis han skal sælges til sommer. 

Leverkusen er lige nu nummer tre i Bundesligaen, dermed har de fortsat en god mulighed for at sikre sig en billet til næste års Champions League. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Bundesliga - 28. runde

FT

LEV

2 - 1

HBE

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0