2022-11-08 16:46:01

Nadrani afviser trusler mod Bakiz: Der er ingen beviser

Yahya Nadrani skriver i en sms til Ekstra Bladet, at der ingen sandhed er i, at han skulle have truet medspiller Younes Bakiz på livet. Han slår fast, at der ingen beviser er.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Pokalen - 4. runde

FT

MID

1 - 2

AaB

Der er drama i Nordens Paris.

Udover at AaB skal kæmpe for livet i 3F Superligaen, er der nu også kommet problemer i egne rækker, hvor Yahya Nadrani er blevet bortvist fra træningen på ubestemt tid.

Ifølge Ekstra Bladet skulle det have været en episode med holdkammerat Younes Bakiz, hvor Nadrani skulle have sendt nogle trusler afsted mod Bakiz, og det skulle være grunden til bortvisningen.

Ekstra Bladet erfarer desuden, at Bakiz føler, at Nadrani skulle have truet ham på livet, men det afviser Nadrani i en SMS.

- Det er helt forkert. Det var en privat diskussion mellem Younes og mig. Ingen hørte, hvad der blev sagt, uanset hvem der spreder sladder og usandheder omkring dette.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Nadrani afviser trusler mod Bakiz: Der er ingen beviser
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

- Jeg vil kæmpe med loven på min side, så pas på med at koble ting sammen, når der ingen beviser er, skriver Nadrani til Ekstra Bladet.

Det er ikke lang tid, at Nadrani har været i Jylland hos AaB.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han kom nemlig til på en fri transfer tilbage i september måned, hvor det siden da kun er blevet til tre kampe for nordjyderne.

Dengang skrev han under på en aftale, som løb frem til sommeren 2024, men tiden må vise, hvorvidt han får flere minutter for AaB.

25-årige Yahya Nadrani har en fortid hos RFC Seraing og Saint-Etiennes B-mandskab.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Pokalen - 4. runde

FT

MID

1 - 2

AaB

21 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0