1. Division -Næstved-målscorer: Utrolig vigtig sejr
2016-11-28 10:55:50
Foto: Næstved Boldklub

Næstved-målscorer: Utrolig vigtig sejr

Næstveds Mikkel Jensen scorede to kasser mod AB søndag eftermiddag og var dermed afgørende for, at Næstved tog sejren - en vigtig sejr, hvis man spørger Jensen.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 19. runde

FT

NÆS

2 - 0

AB

20'
1 0
Mikkel Jensen
Mål
22'
2 0
Mikkel Jensen
Mål

Næstved har kæmpet lidt med tingene i bunden af 1. division i den seneste tid - men søndag kom forløsningen mod AB, som efterhånden er isoleret helt i bunden af rækken. Næstved slog akademikerne med 2-0.

- Det betyder utrolig meget. Rækken er vildt tæt, og hvis vi havde tabt, var vi blevet isoleret lidt. Så det er vigtigt, at vi holder os tæt til de andre, siger Næstved Mikkel Jensen til bold.dk og giver sin version af kampens forløb.

- I første halvleg virkede det som om, at vi ville det mere end dem. Vi knækkede dem ved at score to mål, og så virkede det lidt til, at luften blev slået ud af dem. De havde ikke mange chancer, og vi stod godt og arbejdede hårdt for pointene. Vi vidste, det var vigtigt, så alle var virkelig klar, siger Mikkel Jensen.

Selvsamme Mikkel Jensen stod for begge Næstveds kasser i 2-0-sejren - og det var han såmænd også ganske godt tilfreds med.

- Det var selvfølgelig dejligt. Offensivspillere lever af at score mål, så det lunede, siger Mikkel Jensen, som dermed har scoret fire kasser i sæsonen.

- Jeg har et mål om at komme op omkring 10 kasser, og jeg ville da også gerne have scoret en eller to mere, men jeg synes, det har været okay, siger han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Næstved har en enkelt kamp tilbage, før vinterpausen venter. Torsdag gælder det Skive på hjemmebane.

nicolai@bold.dk


Foto: Næstved Boldklub
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 19. runde

FT

NÆS

2 - 0

AB

20'
1 0
Mikkel Jensen
Mål
22'
2 0
Mikkel Jensen
Mål

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0