1. Division -Næstved-profil har udløb: Åben for alt
2019-12-07 08:41:13
Foto: Rasmus Lykke, lokalupdate.dk

Næstved-profil har udløb: Åben for alt

Jesper Christiansen siger til sn.dk, at han gerne vil blive i Næstved Boldklub, men giver udtryk for, at han også er åben for noget nyt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den 28-årige forsvarsspiller Jesper Christiansen er en skattet herre i Næstved Boldklub, men han har kontraktudløb til sommer, og det er langt fra sikkert, at han bliver hængende.

Ifølge sn.dk har der således tidligere været bud efter den erfarne midtstopper, og han er da heller ikke selv afvisende over for at prøve nye græsgange.

- Status er, at jeg har fået et udspil fra Næstved, og jeg kunne godt være åben for at blive. Men det kræver, at tingene hænger sammen for mig, siger Jesper Christiansen til sn.dk.

- Jeg er åben for det meste, men jeg vil gerne have styr på min fremtid, så nu må vi se, om jeg bliver enig med Næstved. Ellers må jeg ud at afsøge markedet, men der er ingen tvivl om, at jeg gerne vil blive i Næstved, siger Jesper Christiansen.

Den 28-årige forsvarer har været i Næstved siden 2015, hvor han kom til fra B1908, som på det tidspunkt spillede i 2. division.

Vendsyssel FF er angiveligt en af de klubber, der tidligere har forsøgt at hverve Jesper Christiansen.


Foto: Rasmus Lykke, lokalupdate.dk

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0