1. Division -Næstved-spiller: Fordele og ulemper i pause
2020-03-17 09:31:01
Foto: Rasmus Lykke, lokalupdate.dk

Næstved-spiller: Fordele og ulemper i pause

Næstved Boldklub-spilleren Jesper Christiansen er skadet og ser derfor både fordele og ulemper i den nuværende pause i fodboldverdenen, fortæller han til sn.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Jesper Christiansen blev for nylig opereret for lyskebrok, så hvis 1. division stadig var i gang, kunne Næstved Boldklub-spilleren ikke være på banen for sit hold.

Nu kan han måske se frem til, at han kan være med i en større del af sæsonen, end det tidligere var tilfældet, men det kræver, at turneringen går i gang igen.

Gør den ikke det, står Jesper Christiansen til sommer som en kontraktløs spiller, der ikke har spillet en fodboldkamp siden november 2019.

- Der er flere måder at se det her på, siger han til sn.dk.

- Man kan jo på den ene side sige, at det er en fordel for mig, at jeg nu får lidt mere tid til at blive klar igen og så forhåbentlig kan hjælpe holdet i endnu flere kampe end oprindeligt, men på den anden side er der også en stor usikkerhed forbundet med den her situation.

- For hvis ikke vi kommer til at spille mere i denne sæson, så vil det være noget skidt. Først og fremmest for klubben, men også for mig personligt, siger Jesper Christiansen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Inden sin skade spillede Jesper Christiansen samtlige kampe for Næstved i det centrale forsvar.


Foto: Rasmus Lykke, lokalupdate.dk

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0