2022-01-19 15:34:22

Nani i Venezia: Vil hjælpe de unge spillere

Venezia annoncerede fredag, at de har hentet den tidligere Manchester United-profil Nani til klubben. Portugiseren debuterede dagen efter med en assist efter et minut, og han ser frem til at kunne hjælpe klubbens unge spillere.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Serie A - 23. runde

FT

INT

2 - 1

VEN

Det vakte en del opsigt, da italienske Venezia fredag annoncerede, at klubben havde skrevet kontrakt med portugisiske Nani indtil sommeren 2023.

Nani har senest tørnet ud for Orlando i den amerikanske MLS, men skulle man være henledt i den vildfarelse, at Nani ikke længere havde niveau til europæisk topfodbold, blev man hurtigt modbevist.

Efter blot et minuts penge efter sin debutindskiftning leverede han nemlig en flot assist til David Okereke, der gjorde det til 1-1 for venezianerne. 

Og Nani har ingenlunde lagt ambitionerne på hylden, og netop derfor valgte han at flytte til gondolbyen.

- Jeg valgte Venezia på grund af deres ambitiøse projekt. Jeg er en fodboldmand, og derfor foretrækker jeg at være i en gruppe, hvor man kan finde viljen til at gøre store ting, og denne klub har netop den mentalitet, fortalte Nani på et pressemøde ifølge Football Italia.

Artiklen fortsætter efter billedet

Serie A -Nani i Venezia: Vil hjælpe de unge spillere
Foto: Katie Stratman/Usatodaysports/Ritzau Scanpix

Og den 35-årige portugiser ved præcist, hvad han gerne vil bidrage med i Serie A-klubben.

- Det, jeg gerne vil gøre, er at hjælpe de unge spillere med at vokse, hjælpe dem med at lade deres talent udfolde sig og, naturligvis, hjælpe holdet i den offensive fase af spillet, fortalte Nani.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nani havde sin nok mest glorværdige tid i karrieren hos Manchester United, for hvem han spillede i syv sæsoner, hvilket kastede 230 kampe, 41 mål og 73 assists af sig.

Siden har den akrobatisk jublende portugiser repræsenteret klubber som Fenerbache, Valencia, Lazio, Sporting Lissabon og altså senest Orlando.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Serie A - 23. runde

FT

INT

2 - 1

VEN

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0