2022-12-13 23:32:06

Neestrup har irettesat Grabara og Ryan: Nok er nok

FC København-træner Jacob Neestrup fortæller, at han har været i dialog med både Kamil Grabara og Mathew Ryan vedrørende ordkrigen mellem de to målmænd. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Jacob Neestrup tog del i FCK's interne håndtering af konflikten mellem Kamil Grabara og Mathew Ryan.

Det fortæller løvernes cheftræner til B.T.

- Vi har klaret den internt, og så kommer vi videre herfra. Jeg har talt med begge, og jeg har sagt til dem, at nok er nok. Det er den måde, vi kan håndtere det på internt, når begge spillere er tusindvis af kilometer væk, siger Neestrup.

Balladen mellem de to FCK-målmænd begyndte i slutningen af september.

Her vakte Grabara opsigt, da han i et interview med Tipsbladet sagde, at han ikke så nogen konkurrence om pladsen som førstemålmand i FCK.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Neestrup har irettesat Grabara og Ryan: Nok er nok
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Ordkrigen fortsatte under VM-slutrunden, hvor Ryan i et interview med TV 2 Sport sagde, at Grabara primært får spilletiden i FCK af politiske årsager, fordi han er yngre og af den grund har et større salgspotentiale.

Den polske keeper reagerede på Ryans stikpille, da den australske keeper lavede en stor fejl i ottendedelsfinalen mod Argentina. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det må have været politik, helt sikkert, lød det fra Grabara i et tweet.  

FCK's kommunikationschef skrev i en SMS til bold.dk, at klubben ville håndtere sagen internt, og nu står det altså klart, at det blandt andet har været med Jacob Neestrups involvering.

23 kommentarer

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce