2022-10-03 12:28:03

Neestrup hylder Zeca: Det er så dybt tragisk

Jacob Neestrup er berørt over Carlos Zecas skade mod AGF og kalder det efter kampen dybt tragisk, selvom de ikke kender den endelige diagnose endnu.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den 3. oktober 2021 blev Carlos Zeca alvorligt skadet, da korsbåndet røg i en kamp mod Viborg.

FCK-kaptajnen har kæmpet sig flot tilbage efter den lange skadespause, men søndag aften, 364 dage efter uheldet mod Viborg, gik det galt med knæet igen.

Zeca måtte bæres fra banen med det, der lignede endnu en alvorlig knæskade, og det lagde en gevaldig dæmper på FCK's glæde over 1-0-sejren mod AGF.

- Jeg kan og må ikke give nogen diagnose her, men alle kan jo godt se, at det er trist, siger Jacob Neestrup efter kampen.

FCK-træneren erkender, at det ligner noget, som Zeca har prøvet før.

- Det må jeg desværre sige ja til, svarer Neestrup.

Artiklen fortsætter efter billedet

International -Neestrup hylder Zeca: Det er så dybt tragisk
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Carlos Zeca gjorde comeback i slutningen af sidste sæson og har siden leveret flere flotte præstationer, som om han ikke har været væk.

- Det er så dybt tragisk, at så stor en spiller og en endnu større personlighed, som gør alt hver dag for denne klub, skal ud for det. I en alder af 33 år siden for et år siden fik han en alvorlig skade.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er svært at komme sig over som 33-årig, men han har jo braget ind tilbage på det her fodboldhold med sin karisma og tilstedeværelse, siger Neestrup.

En times tid efter kampen havde cheftræneren endnu ikke fået snakket med Zeca.

- Jeg har givet ham en krammer, men der var ikke mulighed for at snakke med ham. Han var meget ked af det, fortæller Neestrup.

FCK har endnu ikke meldt noget ud omkring Zecas skade. Grækeren skal formentlig undersøges denne mandag eller tirsdag, når en eventuel hævelse har lagt sig.

Nu 34-årige Zeca har kontraktudløb i FC København efter denne sæson.

9 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0