2023-01-05 13:35:38

Neestrup irriteret på Ryan-agent: Ikke min plan at sælge

Det har ikke været Jacob Neestrups plan, at Maty Ryan skulle væk fra FC København denne vinter. Træneren kan ikke stå på mål for, hvad Ryans agent siger, fastslår han.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i København
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

LEV

1 - 0

FCK

Målmandskampen i FC København er brandvarm - både på og uden for banen.

De to hovedroller består af en altid åbenmundet Kamil Grabara og en Maty Ryan, der har anklaget FCK for at spille med Grabara af politiske grunde.

Ryans agent, Mikkel Beck, har flere gange været ude og slå fast, at målmanden skal væk denne vinter, og det har Neestrup noteret sig.

- Jeg har hørt, at Ryans agent har været ude tre-fire gange - både da sæsonen var i gang, da vi var på ferie og nu her - og sige, at han åbenbart skal væk, og at det hele tiden har været planen, siger Jacob Neestrup efter torsdagens træning.

- Det har ikke været den plan, jeg har haft, men det er åbenbart det, Matys agent siger.

- Men Maty er FCK-keeper, og jeg er rigtig glad for at have to topklasse-keepere, for det mener jeg, vi skal have for at vinde mesterskabet, og det har også været bevist de sidste tre måneder, at man skal have det.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Neestrup irriteret på Ryan-agent: Ikke min plan at sælge
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Hvor frustrerende er det at læse hele tiden, at han skal væk?

- Jeg og Maty kan jo ikke stå på mål for, hvad hans agent siger. Jeg kan bare konstatere, at vi har fire dygtige keepere, og to af dem har så haft et stort fokus i den seneste periode.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- De har præsteret fuldkommen 'second to none' for os, og derfor er jeg rigtig glad for, at de er her.

- Jeg vil hellere have to målmand, der ikke er bedste venner, men som performer fuldstændig historisk godt i dansk Superliga-perspektiv.

Ikke noget politik i noget som helst
Fejden mellem de to målmænd er dog lagt på hylden, fastslår cheftræneren.

- Jeg har været i kontakt med begge to til VM-slutrunden. Vi har snakket fint sammen igen i går, og de har trænet fantastisk i dag, og jeg synes, man skal huske på, at det er det, professionelle fodboldsspillere skal måles på.

- Og der tror jeg ikke, du finder noget bedre et andet sted i Danmark. De har været outstanding, når de har stået mellem stængerne, siger Neestrup.

Stemningen til torsdagens træning var da også i top, fastslår cheftræneren.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Alle har talt med Maty og med Kamil. Vi har været glade for at se hinanden, og de har trænet godt igen. Der var mange smil på læben til træning, og jeg håber, I har ét af de billeder med i avisen i morgen.

- Der er ikke noget problem. Vi kigger fremad. Det er to stærke personligheder, der har deres holdninger. Den er ikke blevet ramt helt perfekt til VM, men den er lukket nu.

Jacob Neestrup er træt af, at han skal forholde sig til, hvorvidt han har spillet med Grabara af politiske grunde, for det vil aldrig være tilfældet.

- Der er ikke noget politik i noget som helst. Det er et underminerende spørgsmål at få gang på gang. Jeg stiller det bedste hold, både for FCK's skyld og for min egen skyld. Alt andet ville være fuldstændig tåbeligt.

FC København spiller første testkamp næste søndag, hvor Bayer Leverkusen venter.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

LEV

1 - 0

FCK

19 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce