2022-09-29 11:10:49

Neestrup roser Nørregaard: Har naturlig respekt i truppen

Jacob Neestrup glæder sig over at have fået Hjalte Nørregaard ind som assistent i FC København. Cheftræneren roser den nye assistent for sine evner. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 11. runde

FT

FCK

1 - 0

AGF

Torsdag formiddag kunne FC København annoncere, at Hjalte Nørregaard stopper som cheftræner på klubbens U19-hold, han bliver i stedet assistent på førsteholdet.

På førsteholdet skal den tidligere FCK-spiller indgå i et trænerteam med Jacob Neestrup i spidsen, og cheftræneren glæder sig over udsigten til at skulle arbejde tættere sammen med Nørregaard.

- Hjalte har haft stor succes i fire år som cheftræner for U19-holdet både i Danmark og internationalt i Youth League med en stærk spillerudvikling hele vejen.

- Han kommer med et friskt syn på spillet og en stor ro i sin personlighed. Samtidig er han altid meget ærlig og direkte med sine holdninger, så vi får gode input til at træffe gode beslutninger.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Neestrup roser Nørregaard: Har naturlig respekt i truppen
Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK

- Endelig er der ingen tvivl om, at alle FCK'ere kan identificere sig med Hjalte og hans historik i klubben. Det er også en fordel for hans arbejde i truppen, at der er en naturlig respekt omkring en mand, der har vundet seks mesterskaber og været anfører i klubben i lang periode, udtaler Neestrup i en pressemeddelelse. 

41-årige Hjalte Nørregaard har været tilknyttet FCK siden sommeren 2016.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 11. runde

FT

FCK

1 - 0

AGF

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0