2022-02-03 18:51:33

Newcastle udelader Clark og Hayden fra trup

Newcastle har torsdag indgivet deres kamptrup for den resterende Premier League-sæson, og det bliver med de nye spillere tilføjet, men uden Ciaran Clark og Isaac Hayden.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 24. runde

FT

NEW

3 - 1

EVE

Nye vinde puster over Newcastle, som i løbet af efteråret fik nye, rige ejere.

Det har man kunnet mærke i det netop overståede januartransfervindue, hvor den nedrykningstruede Premier League-klub har hentet flere spillere til – blandt andre Kieran Trippier, Chris Wood og Bruno Guimaraes.

De nye spillere, der er kommet ind, betyder imidlertid også, at nogle af de gamle spillere må vige deres pladser for de nye, og det kan man da også se i klubbens indgivne kamptrup for det kommende forår i Premier League.

Her er Isaac Hayden og Ciaran Clark nemlig ikke blevet registreret, bekræfter klubben på sin hjemmeside.

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Newcastle udelader Clark og Hayden fra trup
Foto: Oli Scarff/AFP/Ritzau Scanpix

Hayden fik en alvorlig knæskade tilbage i december, hvilket er grunden til, at han er udeladt, skriver klubben på sin hjemmeside, mens det lader til, at den 32-årige og rutinerede Clark simpelthen bare ikke har klaret cuttet i denne omgang.

Den irske midterforsvar er ellers noteret for 14 kampe i sæsonen, hvoraf 11 af dem har været fra start i Premier League, ligesom han sammenlagt har spillet 129 kampe for klubben i sin karriere i det nordengelske, som han forlængede kontrakten med for et år siden frem til sommeren 2023.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Men flere bliver det altså angiveligt ikke til i denne sæson.

Udover Hayden og Clark er også Jamal Lewis, der kom til fra Norwich i sidste sæson, udeladt fra den oprindelige kamptrup forud for sæsonen.

Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 24. runde

FT

NEW

3 - 1

EVE

8 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0