2021-02-11 21:51:02

Neymar: Ved ikke hvor meget mere jeg klarer

I en følelsesladet opdatering på sociale medier fortæller Neymar, at han er i tvivl om, hvor mange flere skader og negativitet han kan tage.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tidligere torsdag blev den brasilianske Paris Saint-Germain-stjerne Neymar meldt ude i en måned med en lyskeskade.

Skaden gør blandt andet, at han ikke kan være med i PSGs første kamp i Champions League-ottendedelsfinalen mod FC Barcelona.

Nu har Neymar skrevet en følelsesladet opdatering på sin Instagram-profil, hvor han åbner op for smerten ved at være skadet og misse kampe.

Det skriver det spanske fodboldmedie AS.

Artiklen fortsætter efter billedet

International -Neymar: Ved ikke hvor meget mere jeg klarer
Foto: Getty Images

- Jeg er meget trist; smerten er kæmpestor. Nok engang er jeg nødt til for en stund at holde inde med at gøre det, som jeg elsker allermest i livet, som er at spille fodbold, begynder Neymar opdateringen.

Videre kommer han ind på den hårdhændede behandling, som han til tider oplever på banen, og hvordan den begrænser hans evne til at nyde spillet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det gør mig ked af det at høre en spiller, en træner, en kommentator eller en anden sige, at man skal ramme mig hårdt, at jeg er en skuespiller, en tudeprins, et lille barn, forkælet og så videre. Det gør mig virkelig ked af det, og jeg ved ikke, hvor meget mere jeg kan klare. Jeg vil bare være glad for at spille fodbold og intet andet.

I tidligere Champions League-sæsoner har Neymar ligeledes måtte sidde ude af ottendedelsfinaler for PSG mod Real Madrid og Manchester United på grund af skader.

39 kommentarer

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce