2022-09-23 20:56:36

Nice og Köln straffes hårdt af UEFA efter fan-ballade

UEFA har straffet Nice og FC Köln ovenpå de voldsomme scener i den indbyrdes kamp i Conference League. Nice skal spille bag lukkede døre næste kamp. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nice og FC Köln mødtes i noget af en skandalekamp i Conference League den 8. september, hvor kampen i det franske blev udskudt i en times tid på grund af massive tilskueruroligheder, hvor fangrupperingerne stødte sammen. 

Der blev efterfølgende bebudet straf for urolighederne af UEFA, der åbnede sag mod klubberne, og den sag er nu færdigbehandlet og giver store konsekvenser for klubberne. 

Nice skal således spille uden fans i næste hjemme- og udekamp. 

- Beslutning for Nice: At kombinere alle disciplinære sager til en samlet beslutning, skriver UEFA på sin hjemmeside og fortsætter om afgørelsen. 

- At beordre Nice til at spille sin næste ene UEFA-kamp, i hvilken Nice vil være hjemmehold, bag lukkede døre og at udelukke Nice fra at sælge billetter til sine udefans for deres næste ene UEFA-udekamp. 

- For racistisk opførsel, kast med genstande, fyrværkeri, publikumuroligheder, utilstrækkelige begrænsninger på fan-bevægelser, fejlslagen screening af tilskuere, utilstrækkeligt sikkerhedspersonale, manglende identifikation af ansvarlige og at blokere offentlige udgange. 

Videre skriver UEFA, at Nice skal vise et banner med #NoToRacism før sin næste hjemmekamp. 

Gæsterne fra Köln går heller ikke fri og har modtaget en bøde fra UEFA på cirka 743.000 danske kroner samtidig med, at de heller ikke må sælge udebanebilletter til deres fans i klubbens næste to udekampe på grund af urolighederne. 

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0