1. Division -Nicolaj Køhlert overvejer klubskifte
2015-12-19 11:57:01
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Nicolaj Køhlert overvejer klubskifte

Nicolaj Køhlert har bedt sin agent om at se på en mulig løsning i vinterens transfervindue. Han erkender, at han er for langt væk fra holdet i Silkeborg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nicolaj Køhlert er langt fra førsteholdet i Silkeborg, og derfor er han åben overfor et klubskifte i transfervinduet, selvom han har kontrakt frem til sommeren 2018.

- Jeg vil gerne spille flere kampe, for det er nødvendigt for at rykke mig og udvikle mig som fodboldspiller, men jeg har ikke været i nærheden af førsteholdet i SIF i dette efterår, selv om jeg har været skadesfri. Derfor har jeg bedt min agent se sig om efter noget andet til mig.

- Jeg er åben for både at blive lejet ud eller for et klubskifte, og jeg er åben for klubber i 1. division og Superligaen. Klubber i 2. division vil jeg i hvert fald overveje nøje, og umiddelbart sige nej til, men det kan afhænge af mulighederne, siger Nicolaj Køhlert til Midtjyllands Avis.

Den 22-årige midtbanespiller siger, at han har talt med Silkeborg om situationen, og at det er i alles interesse, at han får spilletid.

Køhlert har været i Silkeborg siden 2012.


Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0