2022-04-19 16:12:01

Niels F: FCK bruger 4 gange så meget som os

Niels Frederiksen mener, at FCK har mere individuel kompetence end Brøndby og forklarer, at det ikke burde komme bag på nogen, hvis man tager et kig på de to klubbers spillerbudget.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 26. runde

FT

FCK

2 - 0

BIF

52'
1 0
Pep Biel
Mål
86'
2 0
Pep Biel
Mål

Hvor stor er forskellen på FCK og Brøndby? 

Mandag trak løverne sig sejrrigt ud af derbyet med en 2-0-sejr hjemme i Parken, og de kolde, faktuelle tal viser, at FCK, der topper 3F Superligaen, nu er 17 point foran Brøndby, der placerer sig på en fjerdeplads i tabellen.

Brøndby-træner Niels Frederiksen henviste i første omgang til tabellen, da han efter mandagens nederlag blev spurgt til, hvor langt Brøndby i øjeblikket er efter FCK. 

Efterfølgende uddybede han, at forskellen blandt andet gør sig gældende omkring de individuelle kompetencer.

- Jeg synes egentlig, at vi fremstår som et rigtig fint kollektiv. Jeg synes, vi arbejder utrolig fint sammen både defensivt og offensivt, men der er noget individuel kompetence, og det kan jo ikke komme bag på nogen. 

- De bruger jo fire gange så mange penge som os på deres hold, og deres spillere har meget mere erfaring, end vores spillere har. Så det kommer ikke på den måde bag på mig, men derfor håber man jo altid, man kan levere overraskelsen.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Niels F: FCK bruger 4 gange så meget som os
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

- Jeg synes ikke, at vi var så langt fra i den forstand, at vi holdt kampen åben til det allersidste, men det var ikke nok.

Brøndby-træneren gjorde det desuden klart, at det ikke er muligt for ham at sætte et præcist tal på, hvor stor forskellen på de to klubber er.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg synes, vi hænger i og gør alt, vi kan, men du kan godt se i sekvenser, at FCK har et højere niveau end os. Det må vi bare være ærlige og sige. Du kan også se det på antallet af chancer, der bliver skabt, sagde han og fortsatte.

- Mads (Hermansen, red.) holder os jo også inde i kampen i en periode med nogle store, flotte redninger, og det skal Grabara jo ikke gøre på samme måde for FCK. Så der er forskel, men jeg kan jo ikke stå her og sige, at det er 20 procent eller fem procent, sagde han. 

Brøndby har efter nederlaget til FCK tabt fem kampe i træk.

Mandag skal de blågule forsøge at rejse sig imod FC Midtjylland, der kommer på besøg på Brøndby Stadion.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 26. runde

FT

FCK

2 - 0

BIF

52'
1 0
Pep Biel
Mål
86'
2 0
Pep Biel
Mål

70 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0