2022-08-07 09:00:02

Niels F. forventer intenst derby: Det er jo en bundkamp

Brøndby-cheftræner Niels Frederiksen fortæller til bold.dk, at FC København og Brøndby står ret lige inden søndagens derby, som han forventer bliver en intenst dyst.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 4. runde

FT

FCK

4 - 1

BIF

Søndag løber derbyet mellem FC København og Brøndby af stablen, og her kommer gæsterne fra Vestegnen med en masse selvtillid, efter de i torsdags formåede at slå FC Basel med 1-0.

Det var en sejr, som kom på et rigtig godt tidspunkt for Brøndby, da de ikke har fået den bedste start på den nye Superliga-sæson. 

Det samme er dog tilfældet hos FCK, da begge mandskaber blot står noteret for tre point hver.

BIF-cheftræner Niels Frederiksen håber derfor på, at de kan tage torsdagens europæiske takter med til derbyet, som bliver en intenst duel i den danske hovedstad.

- Der skal noget af det samme til som mod Basel, hvis vi skal slå dem. Kampene mod FCK er jo specielle og har deres eget liv. 

- Vi står også ret lige, fordi det er jo rent faktisk en bundkamp. Hverken FCK eller os har fået den start, som vi ville. Det kan vi ikke lægge skjul på, men det bliver kampen jo ikke mindre vigtig af. Det er altid tæt mellem os.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Niels F. forventer intenst derby: Det er jo en bundkamp
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

- Det bliver intenst, så vi skal holde hovederne kolde og sørge for, at FCK ikke får lov til at tage kontrol over kampen og sidde for meget på bolden. Vi skal være ambitiøse i vores spil.

Til søndagens brag i Parken vil der endelig være udebanetilskuere på plads, og det glæder Frederiksen sig over.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er nemlig en stor hjælp til Brøndby-spillerne, som kan blive båret frem af den velkendte 12. mand.

- Nu er det jo efterhåndet lang tid siden, at vi har prøvet det på udebane til et derby. Det giver en anden stemning, fordi spillerne kan mærke, at det nu ikke kun er buh-råb, som rammer dem i Parken.

- Stemningen bliver meget mere intenst. Det er dog en fordel for os, at vi har fansene med i Parken. Så det er klart en støtte for spillerne, så det kan godt hjælpe os, lyder det fra Niels Frederiksen til bold.dk.

Der er kampstart mellem FC København og Brøndby klokken 16:00.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 4. runde

FT

FCK

4 - 1

BIF

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0