2022-05-09 10:09:53

Niels F: Holder med FCM i pokalfinalen

Niels Frederiksen håber, at FC Midtjylland vinder pokalfinalen mod OB, da det i sidste ende kan gavne Brøndby.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 30. runde

FT

FCM

2 - 2

BIF

Niels Frederiksen kommer til at holde med FC Midtjylland i pokalfinalen. 

Det gør han, fordi at det kan gavne Brøndby, hvis FCM vinder pokaltitlen. Vinder FCM pokaltitlen, så har Brøndby større sandsynlighed for at sikre sig en plads i europæisk slutspil. 

Vinder FCM pokalen, så er det nemlig femtepladsen, der skal møde vinderen af kvalifikationsspillet i en direkte kamp om en plads i Conference League-kvalifikationen. 

Femtepladsen og fjerdepladsen er stadig inde for rækkevidde for Brøndby, så derfor håber Niels Frederiksen, at FCM vinder pokalen, så det højner deres Europa-chancer. 

- Hvis det er sådan, at det kan gavne Brøndby IF, at FC Midtjylland vinder pokaltitlen, så kommer jeg til at holde med FC Midtjylland. Men kun såfremt, at det kan gavne Brøndby, ellers så er jeg neutral. 

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Niels F: Holder med FCM i pokalfinalen
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

- I virkeligheden er det et spørgsmål om, at vi opfatter Brøndby som en klub, der gerne skulle ud at spille i Europa hver år, for det er sådan, vi ser os selv. 

- Det ville selvfølgelig være et slag, hvis vi ikke kommer det. Det ville også være pisse ærgerligt for spillerne og fansene, hvis vi ikke får mulighed for at jagte et europæisk gruppespil, fortalte Niels Frederiksen efter søndagens kamp mod FCK. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det ville dog ikke være jordens undergang for Brøndby, hvis de ikke kvalificerer sig til et europæisk slutspil, da det bare kan vise sig at være en udgift for klubben. 

- Der er ikke nogen der dør, hvis vi bliver nummer seks og ikke kommer i Europa. Det mest sandsynlige scenarie er, at hvis vi kommer i Europa, så får vi to eller tre kampe, som koster os en helvedes masse penge at rejse ud til, og så når vi ikke et gruppespil alligevel. Så har det været en kæmpe udgift, fortæller Niels Frederiksen. 

Brøndby har tre kampe tilbage i 3F Superligaen. Torsdag skal de på besøg hos FC Midtjylland, og så skal de også møde AaB og Silkeborg. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 30. runde

FT

FCM

2 - 2

BIF

10 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce